Apple Watch Ultra: Nová generace, více barevných variant

apple watch ultra

Apple má v plánu uvedení nové generace svých chytrých hodinek Apple Watch, a fanoušci se již nemohou dočkat, co nová řada přinese. Kromě vylepšení výkonu a funkcí se očekává také možnost více barevných variant, což by mohlo přilákat ještě více zákazníků. Zde se zaměříme na možné barevné provedení chystaného modelu Apple Watch Ultra.

Původní plány na tmavě šedou variantu

Už od první generace chytrých hodinek Apple Watch se spekulovalo o možnosti přidání tmavě šedé barvy titanového pouzdra. Apple zkoumal možnost zavedení této varianty, ale nakonec se rozhodl pro jiné barvy. Tmavě šedá byla však vždy oblíbenou volbou mezi fanoušky a zdá se, že by se mohla objevit u druhé generace Apple Watch Ultra.

Možný návrat tmavě šedé varianty

Druhá generace Apple Watch Ultra by mohla přinést návrat tmavě šedé barvy. Díky popularitě současného modelu Ultra by mohlo být rozhodnutí o přidání této barevné varianty logickým krokem. Tmavě šedá nabízí elegantní a sofistikovaný vzhled a mohla by oslovit uživatele, kteří preferují neutrální a univerzální barvy.

Další možné barvy

Apple je známý pro své inovativní a atraktivní barevné provedení svých zařízení. U stávajících řad Apple Watch a Apple Watch SE nabízí několik barevných variant pouzder, včetně klasických stříbrných, černých a zlatých, ale také zajímavých odstínů modré, červené a zelené. U druhé generace Apple Watch Ultra se tedy můžeme těšit na další zajímavé barevné kombinace, které by osvěžily design hodinek.

Další očekávané změny druhé generace

Kromě možných barevných variant se očekává také několik dalších vylepšení u druhé generace Apple Watch Ultra. Jedním z nich je snížení hmotnosti díky 3D tisku součástí, což by mohlo přispět k pohodlnějšímu nošení hodinek. Dále se předpokládá nový čip S9, který zajistí větší výkon a efektivnější využití baterie.

Očekávané představení v září spolu s iPhone 15

Apple tradičně představuje nové modely Apple Watch spolu s novými iPhony. Očekává se, že druhá generace Apple Watch Ultra bude představena v září a bude součástí velkolepé akce společnosti, na které se představí také očekávané modely iPhone 15.

Závěr

Chystaná druhá generace chytrých hodinek Apple Watch Ultra pravděpodobně přinese možnost více barevných variant, včetně možného návratu oblíbené tmavě šedé barvy. Spolu s dalšími očekávanými vylepšeními, jako je snížení hmotnosti a nový čip S9, se zdá, že Apple chystá vylepšenou a atraktivní verzi svých oblíbených chytrých hodinek. Uvidíme, jaké barevné varianty nakonec Apple představí, ale jedno je jisté – nová generace Apple Watch Ultra bude opět na vrcholu technologického designu a inovací

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde