Apple se chystá na představení nových Maců s čipy M3: Co nás čeká na podzim 2023?

apple m3

Dodavatelé společnosti Apple se údajně připravují na představení nových modelů Maců vybavených výkonnými čipy M3. Informace pochází z důvěryhodného zdroje DigiTimes, který se odvolává na průmyslové zdroje. Spekulace o uvedení Maců s čipy M3 již probíhaly v minulosti, a podle zpráv od agentury Bloomberg můžeme nové Macy s M3 očekávat na podzim roku 2023.

Očekávané modely s M3

Mezi pravděpodobné modely Maců vybavených čipy M3 patří 13″ MacBook Pro, MacBook Air a 24″ iMac. Věří se, že Apple bude chtít přinést výkonné a energeticky efektivní řešení pro své notebooky a stolní počítače.

Další modely s M3

Kromě výše zmíněných modelů se očekává, že čip M3 bude použit také v dalších zařízeních, jako je Mac mini a 15″ MacBook Air. Spolupráce s čipem M3 by mohla znamenat výrazné zlepšení výkonu a celkového uživatelského zážitku u těchto zařízení.

Vlastnosti čipu M3

Očekává se, že čip M3 bude vyráběn na 3nm technologii, což umožní dosažení vysokého výkonu a současně minimalizaci spotřeby energie. Podobně jako čipy A17 v nových iPhonech 15 Pro, také čip M3 nabídne inovativní technologie a výkonnostní skoky.

Budoucnost s M3

Zprávy také naznačují, že čip M3 by nemusel být použit pouze v Macích, ale mohl by se objevit i v dalších zařízeních od Applu. Očekává se, že budoucí modely iPadů Pro by mohly být také vybaveny tímto výkonným čipem a mohly by být doplněny OLED displeji.

Shrnutí

Zprávy o nových Macích s čipy M3 od Applu vyvolávají zvědavost a očekávání. Pokud se spekulace potvrdí, mohou nové Macy nabídnout skvělý výkon a špičkovou energetickou efektivitu. Naše pozornost nyní zamíří k podzimu 2023, kdy se dočkáme oficiálního představení nových zařízení od Applu.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde