Apple vydal druhé veřejné beta verze iOS 17 a iPadOS 17: Vyzkoušejte novinky před finálním vydáním

ios 17 a ipados 17

Společnost Apple se opět dostala do centra pozornosti vydáním druhých veřejných beta verzí svých nejnovějších mobilních operačních systémů, iOS 17 a iPadOS 17. Tato vydání umožňují uživatelům mimo vývojářskou komunitu získat unikátní příležitost vyzkoušet nové funkce a vylepšení, které budou součástí finálních verzí. Zatímco se vývojáři již mohli zapojit do testování od prvních beta verzí, nová veřejná beta otevírá dveře pro širší zájemce a nabízí možnost podílet se na zdokonalování iOS 17 a iPadOS 17.

Co je nového v iOS 17 a iPadOS 17

  1. Interaktivní widgety: iOS 17 a iPadOS 17 přicházejí s inovativními interaktivními widgety, které uživatelům umožňují přistupovat k důležitým informacím a akcím přímo z domovské obrazovky. Díky tomu lze rychleji a pohodlněji provádět úkoly a získávat aktuální informace bez potřeby otevírání aplikací.
  2. Vylepšené automatické opravy: Nový algoritmus automatické opravy vyšší generace v iOS 17 a iPadOS 17 nabízí uživatelům vylepšenou schopnost opravovat pravopisné chyby a gramatické nedostatky. Systém se učí z uživatelského chování a nabízí přesnější návrhy oprav.
  3. NameDrop v AirDropu: Funkce NameDrop umožňuje snadnější sdílení souborů pomocí AirDropu. Uživatelé jednoduše řeknou jméno osoby nebo zařízení, se kterým chtějí soubor sdílet, a systém automaticky zobrazí relevantní kontakty.
  4. Live Voicemail: Funkce Live Voicemail umožňuje uživatelům poslouchat nové hlasové zprávy přicházející do schránky jako přímý stream, aniž by museli celou zprávu stahovat a přehrávat. To usnadňuje rychlé a efektivní odposlech hlasových zpráv.
  5. Video zprávy ve FaceTime: V iOS 17 a iPadOS 17 FaceTime nabízí nový způsob komunikace díky možnosti odesílat krátké video zprávy místo textových SMS. Tato nová funkce dodává komunikaci více života a emocí.
  6. Režim StandBy: Režim StandBy přináší do iOS 17 a iPadOS 17 úplně nový způsob, jak zacházet s baterií. Uživatelé mohou jednoduše přepnout do tohoto režimu, který minimalizuje spotřebu energie a zároveň udržuje zařízení v provozu, aby nedošlo ke zmeškání důležitých oznámení.
  7. Přepracovaná obrazovka uzamčení pro iPadOS: Uživatelé iPadOS se dočkají vylepšené obrazovky uzamčení, která nyní nabízí větší flexibilitu a více možností pro přizpůsobení widgetů a zobrazení na úvodní obrazovce.

Jak získat beta verzi

Pokud jste nadšeným uživatelem a chcete získat představu o tom, co nového nás čeká, můžete se připojit k Apple Beta Programu. Stačí se zaregistrovat na webových stránkách programu, a následně můžete stahovat a instalovat beta verze přímo na svá zařízení. Nezapomeňte však, že beta verze mohou obsahovat chyby a nestabilitu, takže je doporučeno provádět testy na zařízeních, která nejsou hlavními pracovními nástroji.

Účel beta verzí

Beta verze slouží Applu k testování softwaru před finálním vydáním. Díky zapojení uživatelů z širší komunity může Apple odhalit potenciální chyby, opravit je a zajistit, že finální verze budou stabilní a spolehlivé na širším spektru zařízení. Zapojení uživatelů do beta testování je neocenitelným způsobem, jak přispět k zlepšení softwaru a zajistit, že nové funkce budou co nejlépe přizpůsobeny potřebám uživatelů.

Kdy vyjde finální verze iOS 17 a iPadOS 17?

Plánované vydání finálních verzí iOS 17 a iPadOS 17 se očekává v září 2023. Spolu s těmito aktualizacemi budou uvedeny také nové modely iPhone, což přinese uživatelům širokou škálu inovací a zlepšení.

Závěrem

iOS 17 a iPadOS 17 nabízejí revoluční funkce a vylepšení, která přinesou uživatelům zcela nový zážitek z používání svých zařízení. Druhé veřejné beta verze umožňují zapojit se do testování novinek, a tím pomoci Apple odhalit a odstranit případné nedostatky před finálním vydáním. Pokud máte zájem získat představu o budoucnosti iOS a iPadOS, registrujte se do Apple Beta Programu a dejte novým beta verzím šanci. Vaše zpětná vazba a účast v testování přispějí k vytvoření co nejlepších operačních systémů pro všechny uživatele.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde