Aktualizováno – Dnešní Apple novinky: iPhone 12, HomePod mini, AirPods Studio a další.

apple novinky: keynote s iphony

Průběžně aktualizujeme

Podívejte se na průběžně aktualizovaný přehled všeho, co se událo před a během dnešního představení nových Apple iPhone 12 a dalších produktů. Všechny novinky můžete objednávat na Alze.


Aktualizace (13.10. v 19:53)

Apple představil nové iPhony a HomePod mini. Specifikace, funkce a novinky odpovídají předchozím únikům.


Aktualizace (13.10. v 18:02)

Společně s dnešními úniky fotografií iPhonů unikly i fotografie HomePodu. Pokud se jedná o pravdivé fotografie, pak se dočkáme nového, kulatějšího designu.

homepod mini unikla fotografie

Aktualizace (13.10. v 17:52)

Apple už klasicky vypl oficiální Apple store. Spustí ho ihned po představení všech novinek na dnešní keynote.


Aktualizace (13.10. v 16:00)

Jen pár hodin před představením nových iPhonů údajně unikly všechny jejich fotografie. Všechny je v plné velikosti naleznete zde. Pokud se jedná o skutečný únik, tak se nových iPhonů přesně podle našeho souhrnu.


Jaká zařízení očekáváme?

  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max
  • HomePod mini
  • AirPods Studio
  • AirTag

iPhone 12

Nové iPhony 12 by měly přijít ve 4 různých variantách. Nabídka tak bude rozšířena o verzi mini. Hlavními vylepšeními oproti předchozí generaci bude procesor A14, lepší fotoaparát, odolnější konstrukce a podpora 5G sítí. Všechny iPhony by měly mít OLED displej a nový, hranatější, design po vzoru iPadu Pro. Detailní informace naleznete v souhrnu o iPhone 12.

iphone 12

HomePod mini

Další novinkou, která by mohla být představena na zítřejší události, je HomePod. Nový hlasový asistent by měl být menší a hlavně levnější verzí současného HomePodu. Dokázal by tak konkurovat levnějším konkurenčním hlasovým asistentům od Amazonu a Google. Mnoho informací o HomePodu mini neuniklo, ale měl by mít procesot Apple S5, který je také v Apple Watch SE a Series 5. Cena by podle úniků měla být 99 dolarů. U nás bychom se tak mohli dočkat ceny 2 990 Kč, což je podstatně méně než 8 490 Kč za současný HomePod.

Homepod mini vedle homepodu

AirPods Studio

Poslední pravděpodobnou novinkou jsou sluchátka přes hlavu se špičkovou kvalitou zvuku. O těchto sluchátkách se už spekuluje delší dobu. Podle Bloombergu by měly sluchátka přijít rovnou ve 2 variantách: fitness varianta a prémiová varianta. Cena by podle spekulací měla začínat na 349 dolarech za fitness variantu.

airpods studio fitness premium

Čím dalším by mohl Apple překvapit:

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde