iPhone 12 údajně odhalen podívejte se, jak má vypadat.

iphone 12 pro

 Jen několik hodin zbývá do oficiálního představení novách iPhonů 12 a internet zaplavily údajně oficiální fotografie všech variant iPhone 12. Tyto fotografie ale neukazují vůbec nic nového a jsou téměř totožné s koncepty, které byly tvořeny v posledních týdnech. Je otázkou, jestli se jedná o únik nebo pouze o další velmi dobře propracované koncepty podle posledních úniků. 

iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max

iphone 12 pro odhalen modra barva nahradi zelenou

Tyto „uniklé“ fotografie nám neukazují nic moc nového, jedinou novinkou je barevné složení nových iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max: modrá, černá, zlatá a stříbrná. Znamenalo by to, že se letos nedočkáme elegantní zelené verze, která byla je nabídce iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.

iPhone 12 mini a iPhone 12

iPhone 12 mini v 5 barvach

iPhone 12 mini a iPhone 12 by měly být dostupné v těchto variantách: červená, bílá, světle zelená, tmavě modrá a černá.

Dočkáme se nějakého překvapení?

Pokud se ukáže, že jsou tyto fotografie skutešné, pak to bude znamenat, že se nejspíš nedočkáme žádného překvapení. Potvrdily by se tak různé spekulace a uniklé informace o iPhone 12, které jsme zpracovávali do našeho souhrnu. Přesto stále věříme, že Apple přijde s ještě nějakou novinkou, a tak s námi můžete sledovat průběžně aktualizovaný článek o dnešní události, kde budou ihned po skončení stručné, ale kompletní informace o tom, co bylo představeno.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde