Operátoři O2 a Vodafone nadělují data a televizi.

VODAFONE:

Neomezená data pro české zákazníky v Itálii.

Vodafone oznámil, že zákazníci, kteří aktuálně pobývají v Itálii dostanou neomezená data, sms a volání s platností do 11.4. Vodafone se k těmto opatřením uchýlili, aby ulehčili situaci českým zákazníkům, kteří se nacházejí v Itálii, která je aktuálně v karanténě. Zákazníci budou moci neomezeně volat do České republiky a na Slovensko. Data a SMS budou dostupná zdarma neomezeně, ale až po vyčerpání současného balíčku.

Pro získání neomezených dat je u Vodafone podmínkou využití některého z partnerských operátorů, kterými jsou: Vodafone Italy, Italy Telecom (TIM) a Italy WIND.

Výhody i pro zákazníky v ČR

Naprázdno nevyjdou ani zákazníci v České republice. Předplatitelé UPC TV (Vodafone) dostanou zdarma k současnému TV balíčku dokumentární, sportovní a dětské programy + prémiové programy Filmbox. 

O2:

Neomezená data pro všechny

O2 nabízí od 16.3. do konce dubna neomezená data pro všechny zákazníky. Pro aktivaci musí zákazníci navštívit internetovou samoobsluhu nebo pobočku. 

Televize za 1 Kč, nebo HBO zdarma

V nabídce je také O2 TV za symbolickou 1 Kč na 30 dní. Pro stávající zákazníky je zdarma na měsíc balíček Kino s kanály HBO. Pro aktivaci je podobně jako u neomezených dat potřeba navštívit samoobsluhu. 

T-mobile:

Třetí operátor aktuálně nezveřejnil žádné zvýhodnění. Kontaktovali jsme jej a po obdržení odpovědi článek rozšíříme.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde