Aplikace iOS 10.3 přináší novou funkci nazvanou „Najít mé airpods“, která je součástí aplikace Find my iPhone. Umožňuje vám snadno vyhledat spárované AirPods v případě, že je ztratíte. Pokud jsou vaše AirPods zapnuté a připojené k vašemu iPhone, můžete aplikaci použít k určení jejich polohy a dokonce k přehrávání zvuku.

Find My AirPods je nejúčinnější, pokud jsou AirPods zapnuté a připojené k zařízení iOS, aby bylo možné zobrazit co nejpřesnější místo. Pokud není k dispozici žádné připojení, například když dojde k vybití baterie nebo je příliš daleko od vašeho iPhone, pak Find My AirPods zobrazí poslední známé umístění vašich AirPods.

Zde je návod, jak můžete nalézt polohu ztracených AirPodů a dostat je do režimu Sound Find My AirPods.

Jak zjistit ztracené Apple AirPods pomocí Find My AirPods:

  1. Otevřete aplikaci Find My iPhone. Pokud ji nemáte, stáhněte si aplikaci z App Store.
  2. Poté se přihlaste do svého účtu pomocí Apple ID a hesla.
  3. Zde uvidíte seznam všech připojených zařízení iOS. Vyhledejte AirPods ze seznamu a klepněte na něj.
  4. Na mapě se zobrazí poslední známé umístění vašich spárovaných AirPodů. Pokud je ikona obíhána šedě, znamená to, že již nejsou připojeny k žádnému zařízení se systémem iOS.
  5. Nyní můžete zobrazit nejnovější umístění vašich AirPods a můžete si vybrat jednu ze dvou možností:

Přejít na místo: Klepněte na tlačítko Akce v dolní části a poté klepněte na ikonu auta, abyste zobrazili cestu k AirPodům.

Přehrávání zvuku: Chcete-li na AirPods přehrávat zvuk, klepněte na tlačítko Akce v dolní části obrazovky a stiskněte tlačítko Přehrát zvuk. Pokud je ikona AirPods v zeleném kroužku, vaše AirPods okamžitě přehrají zvuk. Pokud je ikona AirPods v šedém kroužku, přehraje zvuk, jakmile se připojí k párovanému zařízení iOS.

To je vše, co musíte udělat, abyste našli pár AirPodů Apple. Za zmínku stojí, že umístění bude nejpřesnější, pokud je připojeno ke spárovanému zařízení iOS. V opačném případě, Find My AirPods zobrazí poslední známé umístění vašich AirPods, které může být, ale také nemusí být příliš přesné.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde