Novinky z 18. týdne 2020

Obsah

  • Microsoft testuje podporu dvou oken
  • Jednodušší odemykání iPhone
  • Jak fotí iPhone SE?
  • Nový seriál na Apple TV+
  • Nová hra v Apple Arcade

Microsoft testuje podporu dvou oken

Microsoft testuje podporu více oken v aplikacích PowerPoint a Word na iPadOS. Téměř po roce od představení této funkcionality z iPadOS 13 se tak konečně blíži implementace i do aplikací z ballíčku MS Office. Testování je zatím přístupné pro členy programu Office Insider. Pokud se chcete do programu přidat, pak stačí navštívit oficiální stránky programu.

Jednodušší odemykání iPhone

V beta verzi iOS 13.5 bude novinka, díky které bude snažší odemknout iPhone s FaceID s rouškou na obličeji. Pokud systém detekuje, že má osoba na sobě roušku, pak ihned nabídne možnost odemčení iPhone pomocí kódu. Aktuálně po naskenování obličeje je před vyskočením rozhraní pro zadání kódu mírná prodleva. Nejedná se o žádnou převratnou novinku, ale určitě toto zlepšení zpříjemní užívání iPhone během současné doby. 

Jak fotí iPhone SE?

Pokud uvažujete o novém iPhonu, pak vás určitě zajímá porovnání, jak fotí iPhone SE (2020) v porovnání s iPhone XR a iPhone 11. Připravili jsme pro vás článek, ve kterém zmiňujeme hlavní rozdíly, výhody a nevýhody mezi fotoaparáty v jednotlivých modelech.

Nový seriál na Apple TV+

Do Apple TV+ přibyl britský komediální seriál Trying. Seriál sleduje život páru, který se neúspěšně pokouší o dítě, a tak se rozhodne pro adopci.

Nová hra na Apple Arcade

Do Apple Arcade byla přidána nová hra Neversong.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde