Některé iPhony s iOS 17 se náhodně vypínají přes noc

Podivný problém způsobuje, že se některé iPhony náhodně vypínají nebo restartují během noci. Toto může narušit funkce a budíky iPhone pro postižené uživatele.

Uživatelé hlásí náhodné výpadky přes noc

Na Redditu a fórech MacRumors si v poslední době mnoho uživatelů stěžovalo, že jejich iPhone se nevysvětlitelně vypínají, zatímco spí.

Někteří museli ráno zadat své heslo, což naznačuje restart přes noc. U jiných se po vypnutí iPhone neozval budík.

Problém se netýká pouze iPhone 15

Ačkoli se tento problém zdá být nejčastější u modelu iPhone 15, některé starší modely s iOS 17 byly v některých případech také postiženy.

Historie baterie ukazuje výpadky

Svůj iPhone můžete zkontrolovat, zda se přes noc vypnul, tím, že si prohlédnete historii využití baterie v nastavení. Jakékoliv velké mezery v použití naznačují, že byl iPhone na určitou dobu vypnut.

Problém se netýká všech

Je důležité poznamenat, že ne všichni uživatelé zažívají tyto tajemné výpadky přes noc. A dokonce i ti postižení nemají pocit, že by se to stávalo každou noc.

Příčina zůstává nejasná

Co přesně způsobuje, že se některé iPhone vypínají po několik hodin, není známo. Jelikož to ovlivňuje více modelů, včetně starších iPhone, iOS 17 se jeví jako pravděpodobný viník.

Apple tento problém zatím veřejně neuznal, takže podrobnosti zůstávají nejasné.

Narušení používání iPhone

Ačkoli se to neděje univerzálně, tato spontánní vypnutí jsou jasným narušením pro uživatele. Selhávání budíků, ztracená data přes noc a každodenní zadávání hesel se mohou rychle stát otravou.

Doufejme, že Apple může identifikovat příčinu a implementovat opravu v budoucím aktualizaci iOS. Ale zatím mohou postižení uživatelé potřebovat používat alternativní budíky jako dočasné opatření.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde