Kuo: Změny Apple Watch v roce 2024 nebudou zásadní

apple watch 2024

Podle známého analytika, Ming-Chi Kuo, není očekáváno, že Apple Watch v roce 2024 přinese jakékoliv významné novinky či vylepšení.

Nepředpokládá se Micro-LED ani monitorování hladiny glukózy v krvi

Kuo ve svém příspěvku na Medium uvedl, že Apple Watch v roce 2024 pravděpodobně nebudou vybaveny micro-LED displejem ani nebudou mít očekávanou schopnost monitorovat hladinu glukózy v krvi. Domnívá se, že tyto dlouho očekávané funkce jsou stále alespoň dva roky vzdálené od jejich zařazení do Apple Watch.

Model Apple Watch X pro rok 2024 je stále možný

Předpovědi Kuo však nevylučují možné uvedení spekulovaného modelu „Apple Watch X“ v roce 2024. Další analytik, Mark Gurman, dříve uvedl, že Apple by mohl uvést zcela přepracovaný „Apple Watch X“ buď v roce 2024 nebo 2025 na oslavu 10. výročí uvedení prvních Apple Watch.

Očekává se, že Apple Watch X bude mít tenčí design a možná nové magnetické připevňovací pásky. Pokud by model X byl představen až v roce 2025, mohl by také zahrnovat micro-LED displej a schopnost monitorovat hladinu glukózy v krvi. Zatím jsou ale informace omezené.

Předpokládá se pokles dodávek Apple Watch v roce 2023

Kuo předpokládá, že dodávky Apple Watch klesnou v roce 2023 o 15% na 36-38 milionů kusů. Domnívá se však, že integrace Watch s nadcházejícími AR/VR brýlemi Applu by mohla vytvořit vzrušující nové možnosti spojené s monitorováním zdraví a v budoucnu tak zvýšit prodeje.

Stručné shrnutí na závěr

  • Apple Watch z roku 2024 pravděpodobně nebudou mít micro-LED ani monitorování hladiny glukózy.
  • Významný redesign Apple Watch X je možný v letech 2024 nebo 2025.
  • Očekává se pokles dodávek Apple Watch o 15% v roce 2023, ale může dojít k oživení díky integraci s AR brýlemi.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde