Apple Watch 9 vs. 8: Jen drobná vylepšení. Ta zásadní čekají na Apple Watch X

Apple Watch Series 9

Letošní novinka Apple Watch Series 9 má být představena dne 12. září, a podle uniklých informací se zdá, že se nejedná o revoluční změnu, ale spíše o drobná vylepšení stávajícího modelu Series 8. V tomto článku se podíváme na hlavní očekávané rozdíly mezi těmito dvěma modely.

Design a velikosti

Zdá se, že Apple nemá v úmyslu měnit věci, které fungují. Pokud jde o design a velikosti, Series 9 zůstane stále stejná. Předpokládá se, že velikosti budou, stejně jako u Series 8, 41mm a 45mm. Fanoušci tedy nemusí čekat žádné překvapení v této oblasti.

Řemínky

I když většina aspektů designu zůstane nezměněna, možná uvidíme jednu novinku v podobě řemínku. Podle některých zvěstí by mohl Apple představit nový tkaný řemínek s magnetickou přezkou, což by mohlo přinést nový vzhled a možnost nošení hodinek.

Výkon

S každým novým modelem přichází i vylepšení výkonu, a Series 9 nebude výjimkou. Očekává se, že bude poháněna novým čipem S9, který by měl nabídnout vyšší výkon a efektivitu oproti předchozímu čipu S8. Tento čip by měl zajišťovat hladší provoz a rychlejší reakce na dotyky a pokyny.

Baterie

Přestože kapacita baterie zůstane stejná jako u Series 8, nový čip S9 by mohl poskytnout mírně delší výdrž baterie díky své vyšší efektivitě. To je skvělá zpráva pro ty, kteří si přejí mít své hodinky aktivní po delší dobu bez nutnosti častého nabíjení.

Ceny

Pokud jde o cenovku, Apple zatím neposkytl žádné konkrétní informace. Nicméně na základě historie a očekávání trhu můžeme předpokládat, že ceny se příliš nezmění oproti Series 8. To znamená, že můžeme očekávat stále konkurenceschopné ceny pro to, co hodinky nabízejí.

Shrnutí

Zatímco Apple Watch Series 9 přináší několik vylepšení oproti své předchůdkyni, většina z nich je spíše evoluční než revoluční. S hlavními změnami se pravděpodobně setkáme až u příštího modelu, Series X. U Apple Watch X mohou fanoušci očekávat jemné vylepšení oblíbeného designu, větší výkon a možná i delší výdrž baterie.

Pokud zvažujete upgrade ze Series 8 na Series 9, můžete si být jisti, že dostanete lepší výkon a několik nových vlastností. Ale pokud hledáte něco zcela nového, možná budete chtít počkat na příští generaci, Series X.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde