Apple nabízí vývojářské sady Vision Pro: Individuální nástroje pro profesionální tvůrce

apple vision

Společnost Apple rozšiřuje své vývojářské možnosti tím, že poskytne vývojářské sady Vision Pro vybraným tvůrcům aplikací. Tyto sady nabídnou individuální úpravy, které mají pomoci vývojářům lépe se soustředit na tvorbu inovativních aplikací pro nový operační systém visionOS.

Individuální úpravy

Pro hlavní vývojáře v týmu bude k dispozici možnost individuálně upravit velikost a usazení vývojářských sad Vision Pro. To zahrnuje měření hlavy, které umožní přesné přizpůsobení sad pro každého tvůrce. Apple se zaměřil na šířku hlavy, nosní můstek a další parametry, aby zajistil maximální pohodlí při nošení sad.

Spolupráce s Zeiss

Apple spolupracuje s renomovanou společností Zeiss na výrobě dioptrických vložek pro Vision Pro sady. To umožní vývojářům s dioptriemi lépe pracovat s těmito sadami a mít optimální zkušenost při tvorbě aplikací.

Využití AirTagu

Vývojáři, kteří obdrží vývojářské sady Vision Pro, budou moci využít technologii AirTag k sledování sady při zapůjčení. Tímto způsobem Apple zajišťuje, že sady budou vždy v bezpečí a snadno lokalizovatelné.

Dohled a priorita

Apple zajistí dohled nad testováním sady Vision Pro prostřednictvím manažera partnerství. Tímto způsobem bude zajištěno, že sady budou používány efektivně a při tvorbě aplikací získají prioritu vývojářům, kteří využívají visionOS.

Závěrečné shrnutí

Apple přichází s inovativními vývojářskými sadami Vision Pro, které nabízejí individuální úpravy a speciální výhody pro profesionální tvůrce. Spolupráce s Zeiss a využití technologie AirTag poskytují další přidanou hodnotu těmto sadám. Není známo, zda Apple již nějaké žádosti schválil, ani kdy začne sady rozesílat. Nicméně tato iniciativa ukazuje, že Apple se aktivně snaží podporovat tvůrce aplikací a usnadnit jim práci na novém operačním systému visionOS

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde