Apple Watch SE 3. Generace: Nový model se neočekává v letošním roce

apple watch se 3

S každým rokem očekávají fanoušci Apple nové inovace a vylepšení. V případě oblíbených chytrých hodinek Apple Watch se však zdá, že nová generace Apple Watch SE se neobjeví v letošním roce. Podle zdrojů se očekává, že Apple Watch SE 3. generace bude představena až v září 2024. To znamená, že aktuální generace SE z roku 2022 bude i nadále relevantní a zajímavou volbou pro uživatele.

Stručné shrnutí dosavadních modelů Apple Watch SE

Apple Watch SE je cenově dostupnější alternativou k dražším modelům Series. Byla představena poprvé v roce 2020 společně s modelem Series 6. Tato hodinka nabízí spoustu funkcí a výhod, které uživatelé očekávají od Apple Watch, ale za méně peněz. Oproti dražším modelům má však několik chybějících funkcí, jako je možnost provádět elektrokardiogram (ECG), měření hladiny kyslíku v krvi, always-on displej a měření teploty zápěstí.

Letos očekávané modely Series 9 a 2. generace Ultra

I když se nová generace Apple Watch SE neočekává, fanoušci se mohou těšit na jiné novinky. Jejich očekávání se zaměřují na modely Series 9, které by mohly přinést další vylepšení a nové funkce. Navíc se také očekává druhá generace modelu Ultra, která by mohla nabídnout pokročilé možnosti sledování zdraví a fitness.

Očekávání SE 3. generace v roce 2024

Zatímco letošní rok nepřinese novou generaci Apple Watch SE, očekává se, že fanoušci budou trpěliví a věří, že nový model bude stát za to čekání. Předpokládá se, že Apple bude nadále zachovávat dvouletý cyklus inovací pro tuto řadu hodinek. To znamená, že Apple Watch SE 3. generace by měla být představena až v roce 2024.

Závěrečné shrnutí

I když se Apple Watch SE 3. generace neočekává v letošním roce, fanoušci Apple si mohou být jisti, že společnost bude nadále pracovat na inovacích a vylepšeních. Aktuální generace SE z roku 2022 nabízí cenově dostupnou variantu chytrých hodinek s řadou funkcí. Pokud však hledáte nové vylepšení a inovace, budete si muset na novou generaci počkat až do září 2024.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde