Vše co víme o chystaném iPhone SE 2

iphone se 2

Aktualizováno

Aktualizováno 1.2.2020: Analytik Ming-Chi Kuo přišel s informací, že bude tento březen vydaný nový iPhone SE. Konstrukce bude vypadat jako u iPhone 8 a cenovka by měla začít na 399 dolarů.

V posledních dnech se pomalu objevují jasnější informace o chystaném iPhone SE 2, který bude zejména cílit na uživatele starších modelů a měl by zaujmout cenou 399 dolarů.

Předpokládané specifikace ve zkratce:

  • cena bude v USA od 399 dolarů (při dnešním kurzu v přepočtu cca 9200,- Kč),
  • vzhled se bude podobat iPhone 8,
  • vrátí se Home button,
  • kapacita úložiště bude 64 GB a 128 GB,
  • uhlopříčka displeje 4,7 palce,
  • tři barevné varianty,
  • stejný procesor jako iPhone 11 Pro,
  • 3 GB RAM.

Základní informace o iPhone SE 2

Podle informací od známého analytika Ming-Chi Kuo, se chystá nástupce velmi populárního iPhone SE, který nabídne opět výborný poměr ceny a výkonu s cenovkou v USA od 399 dolarů. Těšit se můžete na tři různé barevné varianty: vesmírně šedou, stříbrnou a populární červenou. Mnoho uživatelů také ocení návrat oblíbeného tlačítka Home, které společně se snímačem Touch ID bude sloužit i k odemykání zařízení.

Výkon nového iPhone SE 2

Výkon zařízení bude opět špičkový, protože bude osazen nejmodernějším procesorem A13 od Apple, kterým se pyšní i novější iPhone 11 a iPhone 11 Pro. Procesor A13 zaručuje nejen ohromný výkon, ale také dlouhou podporu aktualizací. Očekává se, že bude zařízení podporovat nejnovější verze iOS následujících 5 let.

Paměť RAM bude „pouze“ 3 GB, což je 1 GB méně než u současných vlajkových modelů, ale i tak bohatě postačí pro veškerou práci. Paměť uložiště bude oproti původnímu modelu SE v základní verzi čtyřnásobná, a to 64 GB a bude dokonce dostupná i verze se 128 GB.

Apple cip A13

Kdy se iPhone SE 2 dočkáme?

Apple původní model SE představil na speciální březnové keynote, která se od té doby stala už pravidelnou událostí. Můžeme proto očekávat, že bude nový iPhone SE 2 představen v druhé polovině března 2020.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde