V Londýně se zabil muž při nabíjení iPhonu ve vaně

    Asi všichni jsme na základní škole měli fyziku a v ní jsme určitě slyšeli o tom, jak reaguje elektřina s vodou. Bohužel naše touha po technologiích stále roste a někteří z nás si je nemohou odepřít ani při koupání a na základní poučky, které jsou vštěpovány i malým dětem, zapomínají.

    To se včera stalo osudným muži jménem Richard Bull. Jeho žena jej našla ležícího ve vaně s několika popáleninami na těle. Policejní hlídku, která na místo dorazila jako první, překvapil prodlužovací kabel vedoucí z chodby do koupelny. Na místě nehody ležel také iPhone připojený k nabíječce.

    Vypadá to, že konec prodlužovací šňůry, do které byla připojena nabíječka přišel ke kontaktu s vodou ve vaně a elektřina 32-letého muže z Londýna zabila. Koroner Dr. Sean Cummings byl velmi znepokojen samotným faktem, že lidé nerozpoznají nebezpečí při používání elektroniky v blízkosti vody. Cummings prohlásil, že bude psát výrobcům telefonů, aby k výrobkům přikládali varování.

    Bullův bratr Andrew se nechal slyšet, že žije v USA a tam mu řekli, že se nic takového stát nemůže, protože v síti není tak velké množství elektřiny. Ve Velké Británii je tomu však jinak.

    Apple celou událost zatím nijak nekomentoval.

     

    ZANECHAT KOMENTÁŘ

    Prosím zadejte svůj komentář
    Prosím zadejte své jméno zde