Dárek pro kamaráda k narozeninám? Otestovali jsme Manboxeo

armyboxeo kpz darek

Vymyslet dárek k narozeninám pro kamaráda není nic snadného. Trefit se do vkusu a zároveň přijít na něco originálního se často zdá skoro nemožné. Zajímavým tipem jsou originální dárky od Manboxeo, které spojují originalitu a pořádnou nálož dobrot. 

Tentokrát pro vás máme netradiční recenzi, kterou ale jistě mnozí z vás ocení jako zajímavý tip na dárek. Jedná se o krabici s hromadou prémiových dobrot: Armyboxeo pro gurmána. Jaký byl náš dojem z Armyboxea a jak chutnaly dobroty? Odpovědi se dozvíte v článku. 

Manboxeo – výrobce originálních dárků

Než se pustíme do recenze produktu, pojďme si představit firmu, která za ním stojí. Manboxeo před deseti lety vzniklo z nápadu Lukáše Legáta, kterého už nebavila nudná nabídka dárků. Začátek zní jako z příběhu, první dárkové bedny vznikly u Lukáše v garáži za pomocí jeho rodiny. Z Manboxea se ale rychle stal hit a nyní firma prodává dárkové zboží za stovky milionů ročně v Česku i po Evropě. Sortiment už netvoří pouze dřevěné bedny s páčidlem, ale naleznete v nabídce například i dobroty v krabici na munici nebo truhly s šifrou a zámkem. 

Armyboxeo pro gurmána

Jak už jsme psali, tak se v naší recenzi zaměříme na Armyboxeo pro gurmány. Jedná se o bednu plnou dobrot, což je poměrně univerzální dárek. V nabídce Manboxeo jsou však i konkrétněji zaměřené bedny, například s pivními speciály, rumem nebo whiskey.

Bedna s lanem

detail lana manboxeo

První, co je potřeba udělat, je rozuzlovat padákové lano, které pevnými uzly obepíná krabici. Vyplatí se u toho spíše šikovnost a trpělivost než hrubá síla. Po chvíli rozvazování máte hotovo a můžete krabici otevřít. Nás při otevírání překvapila hlavně robustnost a pevnost samotné krabice.

Obsah balení

manboxeo po otevreni

Po otevření krabice spatříte pečlivě naskládanou hromadu dobrot. Po vytažení se skoro nezdá, že se všechny do boxu vlezly. Nyní přichází na řadu pečlivá ochutnávka. 

Masové dobroty

rilet manboxeo dobroty

Velkou část boxu pro gurmána tvoří hotová, masová jídla. Mimořádně povedenými jsou jelení rillette a trhané vepřové na pivu. Trhané kachní, jemné krůtí maso a hovězí ragů jsou také moc dobré a zaručeně potěší všechny milovníky masa. 

Slané snacky 

brown bag crisps cheddar onion manboxeo

Na co jsme se hodně těšili jsou prémiové snacky. Prémiovost se projevuje zejména na intenzitě chuti a vůně. Nejlepší jsou rozhodně chipsy s cheddarem a cibulí. Sušené maso a salám jsou také výborné, ale ničím extra nepřekvapí. Zkrátka je to taková jistota. Co ale překvapí je popcorn s příchutí: kari, limetka a cibule. Tento silně kořeněný popcorn hraje sladko-slanými chutěmi a opravdu stojí za to. Pokud si tento popcorn oblíbíte, tak si rovnou na Manboxeo můžete doplnit zásoby.

Sladká tečka na konec

sladké kokosové kostky

Na své si přijdou i milovníci sladkého. V balení jsou extra sladké kostky sypané kokosem, které jsou vyloženě výborné a rychle návykové.  

Závěrečné hodnocení

vyskladane manboxeo dobroty

Armyboxeo pro gurmána je určen pro milovníky dobrého jídla a snacků. V krabici je poměrně široký výběr dobrot od různých mas, přes snacky až po drobnou sladkost. U samotných produktů je vidět, že je kladen důraz na to, aby byly obsaženy pouze vyloženě dobroty. Samotná krabice je velmi robustní a zjevně hodně odolná. Celkově tak dárek působí velmi mužně. Za nás Armyboxeo rozhodně doporučujeme jako originální dárek.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde