Magenta TV je dostupná pro Apple TV

magenta tv na apple tv

T-Mobile po několika letech očekávání vydal aplikaci Magenta TV pro Apple TV! Aplikace konečně umožní zákazníkům využívat širokou škálu televizního obsahu přímo na svých Apple TV boxech s operačním systémem tvOS 16 a vyšším.

Aplikace Magenta TV je od 12. března dostupná ke stažení v App Store, což přináší zákazníkům T-Mobile možnost těšit se na oblíbené televizní programy s výjimečnou pohodlností a flexibilitou. Uživatelé Apple TV mohou aplikaci snadno najít a nainstalovat, a po zadání přihlašovacích údajů ihned začít využívat její bohaté funkce.

Pro začátek jen základní funkce

V první verzi aplikace si zákazníci mohou užívat několik základních funkcí, včetně možnosti zpětného zhlédnutí až 7 dnů, přetáčení obsahu, automatického vyhledávání a nastavení rodičovské kontroly. T-Mobile slibuje, že nabídka funkcí bude postupně rozšiřována o další možnosti, jako jsou nahrávání pořadů, přetáčení s náhledem a přístup do videotéky v budoucích aktualizacích.

Pro zajištění bezproblémového zážitku uživatele by měli vyhledat aplikaci Magenta TV v App Store, přičemž je důležité vybrat správnou verzi aplikace, jejíž vývojářem je T-Mobile Czech Republic. Po instalaci a přihlášení, které je umožněno prostřednictvím údajů získaných po zakoupení služby nebo prostřednictvím správy televizního účtu, mohou uživatelé začít využívat vše, co Magenta TV nabízí, přímo na svých Apple TV.

Jak stáhnout MAGENTA TV do Apple TV (tvOS 16 a novější)

  1. Na ploše Apple TV vyberte App Store a otevřete ho.
  2. Vyhledejte aplikaci MAGENTA TV. Pozor: Existuje více aplikací se stejným názvem.
  3. Nainstalujte si tu, kde je v detailu aplikace v poli Vývojář uveden T‑Mobile Czech republic.
  4. Aplikaci MAGENTA TV pak naleznete mezi ostatními aplikacemi přímo na ploše Apple TV.
  5. Přihlašovací údaje naleznete v e‑mailu, případně v SMS zprávě, kterou jste dostali při založení služby. Tyto údaje také naleznete v apliakci Můj T‑Mobile.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde