iOS 17: Novinky v Autocorrectu a Klávesnici – Pohotovější a Přesnější Psaní

apple autokorekce ios 17

S příchodem iOS 17 přináší Apple mnoho vylepšení a novinek. Jednou z oblastí, která dostala zaslouženou pozornost, je klávesnice a funkce autocorrectu. S novými algoritmy umělé inteligence se psaní na iOS stává pohotovějším a přesnějším. Zde si představíme některé z hlavních novinek, které vás čekají.

Vylepšený Autocorrect s pomocí AI

iOS 17 přináší výrazné vylepšení funkce autocorrectu díky algoritmům umělé inteligence. Díky AI klávesnice lépe předvídá zamýšlená slova na základě kontextu věty a vašeho psaní. To znamená, že systém lépe rozpoznává, co chcete napsat, a nabídne vám přesnější návrhy na doplnění.

Jednoduchá korekce klepnutím

Vylepšení autocorrectu zahrnuje i novou funkci, která vám umožní snadno se vrátit k původnímu slovu. Pokud vás systém opraví, ale preferujete svůj původní zápis, stačí klepnout na podtržení daného slova a systém se vrátí ke způsobu, jakým jste slovo napsali původně.

Automatické doplňování slov

Nová funkce automatického doplňování slov při psaní vám usnadní a urychlí tvorbu textu. Když začnete psát slovo, klávesnice automaticky nabídne možnosti, které byste mohli chtít napsat. Stačí vybrat správné slovo a ušetříte si čas při psaní.

Opravy gramatiky po dopsání věty

Pro ty, kteří mají tendenci dopsat celou větu a pak teprve provést korektury, bude nová funkce oprav gramatiky po dopsání věty velmi užitečná. Klávesnice v iOS 17 dokáže automaticky opravit gramatické chyby v celé větě, což vám ušetří čas při následných úpravách textu.

Vylepšené diktování

Pokud používáte diktování, iOS 17 vás mile překvapí. S novými algoritmy se systém lépe přizpůsobí vašemu hlasu a lépe rozpoznává slova. Díky tomu je diktování rychlejší a přesnější než kdy dříve.

Sloučení emoji a samolepek

S iOS 17 bude vaše zážitky s emoji a samolepkami ještě zábavnější. Apple sloučil emoji a samolepky do jednoho prostředí, což vám umožní snadněji vybírat a používat všechny tyto vizuální prvky ve vašich zprávách.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde