Apple představuje Apple Watch Ultra 2 v černé barvě s titanovým Milanese řemínkem

AW-ultra-2

Apple oficiálně oznámil aktualizace pro Apple Watch Ultra 2. Mezi hlavní novinky patří zcela nový saténově černý povrch, který rozšiřuje stávající barevné varianty těchto hodinek. Tato nová barva přidává hodinkám ještě více elegance a sportovního stylu.

Titanový Milanese řemínek a nový model Hermès

Spolu s novou barevnou variantou představuje Apple také prémiový titanový Milanese řemínek. Tento stylový řemínek je navržen tak, aby kombinoval odolnost a eleganci, čímž dokonale ladí s robustními, ale sofistikovanými Apple Watch Ultra 2.

Navíc Apple představil i nový model Hermès, který posouvá tyto chytré hodinky na ještě vyšší úroveň luxusu. Tento model je zaměřený na uživatele, kteří hledají nejen technologii, ale také špičkový design a značkový styl.

AW-ultra-2-hermes

Technické specifikace a výdrž baterie

Stejně jako u předchozích modelů, i Apple Watch Ultra 2 se mohou pochlubit mimořádně výkonným hardwarem, který nabízí spolehlivý výkon ve všech podmínkách. Nové hodinky rovněž poskytují dlouhou výdrž baterie, díky které vydrží celý den i při náročném používání fitness funkcí nebo navigace.

Funkce pro zdraví a dobrodružství

Apple Watch Ultra 2 jsou navrženy nejen pro každodenní použití, ale také pro uživatele, kteří milují dobrodružství. Nabízí širokou škálu funkcí pro sledování zdraví, od měření tepové frekvence až po sledování kyslíku v krvi. Pro milovníky outdoorových aktivit jsou hodinky vybaveny přesnou GPS a navigačními funkcemi, které zajišťují bezpečné a snadné plánování tras.

Závěr

Apple Watch Ultra 2 s novou saténově černou barvou, titanovým Milanese řemínkem a modelem Hermès posouvají tyto chytré hodinky na novou úroveň luxusu a funkčnosti. Nabízejí skvělý výkon, elegantní design a řadu inovativních funkcí pro každodenní i extrémní použití.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde