Apple AirTag 2: Co víme a co můžeme očekávat

apple airtag 2

Když byl v roce 2021 představen Apple AirTag, přinesl s sebou revoluci v oblasti sledování a nalezení ztracených věcí. Nyní, s blížícím se rokem 2025, se objevují první informace o připravovaném nástupci – AirTag 2. Co víme dosud?

Design

Pokud jde o design, první generace AirTag měla kompaktní kruhový tvar. Z dosavadních informací vyplývá, že AirTag 2 si tento tvar pravděpodobně zachová. Nicméně, kvůli obavám z bezpečnosti, může Apple upravit způsob, jakým se AirTag otevírá, aby byl bezpečnější pro uživatele. Jedna z největších výhod první generace byla vyměnitelná baterie, a zdá se, že i nová generace si tuto funkci zachová.

Integrace s Vision Pro brýlemi

Jednou z nejvíce diskutovaných novinek je možná integrace AirTag 2 s Apple Vision Pro brýlemi. Spekuluje se, že AirTag by mohl hrát klíčovou roli v prostorové orientaci ve virtuální realitě, což by mohlo výrazně zlepšit uživatelský zážitek. Avšak podrobnější detaily o této integraci zůstávají tajemstvím.

Vylepšený čip Ultra Wideband

Apple neustále vylepšuje svou technologii, a to platí i pro čipy. AirTag 2 by měl obsahovat nový čip Ultra Wideband, který je stejný jako v iPhone 15. Toto by mělo znamenat vyšší přesnost sledování a lepší energetickou efektivitu.

Předpokládané datum uvedení

Z průmyslových zpráv vyplývá, že hromadná výroba AirTag 2 by měla začít v 4. čtvrtletí roku 2024. To znamená, že můžeme očekávat oficiální uvedení buď na konci roku 2024 nebo na začátku roku 2025.

Závěr

Druhá generace AirTag vypadá velmi slibně. Ačkoli mnoho informací zůstává neověřených, zdá se, že Apple je připraven přinést další inovace do svého ekosystému produktů. Jediné, co nám zbývá, je čekat na oficiální oznámení.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde