Nová aplikace Bentos: Vizualizace výstavních ploch v Apple Store

bentos app


Bentos je nová a inovativní aplikace pro vizualizaci výstavních ploch v prodejnách Apple Store. Jejím tvůrcem je talentovaný Michael Steeber, který stojí za úspěšnou aplikací Facades. V tomto článku se podrobně podíváme na funkce, dostupnost a inspiraci za tímto novým nástrojem.

Popis funkcí aplikace


Aplikace Bentos nabízí širokou škálu funkcí pro snadné a efektivní navrhování výstavních ploch. Uživatelé mohou vytvářet a vizualizovat výstavní prostory ve 3D, vybírat různé velikosti a pozadí, přidávat obrázky, produkty a další prvky díky vestavěné knihovně obsahu.

Prezentace návrhů


Bentos umožňuje ohromující prezentace navržených výstavních ploch. Uživatelé si mohou své projekty prohlížet v virtuální realitě a sdílet je jako rozšířenou realitu (AR), obrázky, videa nebo editovatelné kopie, což usnadňuje spolupráci a prezentaci konceptů.

Kontext a souvislost


Aplikace Bentos je navazujícím projektem na Michaelovu úspěšnou aplikaci Facades, která se specializuje na vizualizaci fasád budov. Bentos rozšiřuje možnosti a zaměřuje se na výstavní plochy v prodejnách Apple Store. Dále je aplikace spojená s Michaelovým newsletterem Tabletops, který nabízí inspirativní příběhy a podněty ze světa designu.

Dostupnost a motivace


Bentos je bezplatně dostupný ke stažení a neobsahuje žádné nákupy v aplikaci. Michael Steeber vytvořil tuto aplikaci s cílem nabídnout uživatelům kreativní a snadno použitelný nástroj bez omezení. Jeho motivací bylo sdílet svou vášeň pro design a inspiraci s ostatními.

Možnosti využití


Aplikace Bentos má široké využití. Od profesionálních designérů, kteří chtějí vytvářet originální návrhy pro Apple Store, až po fanoušky značky, kteří se chtějí inspirovat existujícími výstavními plochami. Bentos nabízí možnosti jak pro tvorbu nových, tak pro vizualizaci již existujících konceptů.

Závěr


Aplikace Bentos je silným a kreativním nástrojem pro designéry, vizualizátory a fanoušky Apple. Díky intuitivním funkcím a atraktivním prezentacím ve 3D a AR formátu, umožňuje jednoduché a efektivní navrhování výstavních ploch v Apple Store. Bentos je volně dostupný pro všechny uživatele a poskytuje inspiraci a nápady pro kreativní projekty. Pokud jste nadšenci do designu a Apple, určitě si tuto aplikaci nenechte ujít.

ZANECHAT KOMENTÁŘ

Prosím zadejte svůj komentář
Prosím zadejte své jméno zde